Külföldi munka Hollandiában, Belgiumban, Németországban, Ausztriában, Írországban!

Ha külföldön szeretne dolgozni és biztos munkát keres, akkor állunk a rendelkezésére. Ügynökségünk Angliából, Bognor Regis-ből indult. Hollandia, Belgium, Németország, Írország és Ausztria területén lévő farmok, üvegházak, virágkertészetek, zöldség- és gyümölcstermelő cégek kínálnak munkalehetőséget az Agrigarant platformján. A cégek mezőgazdasági, gyári, üvegházi munkára keresnek  munkaerőt, nagyrészt idénymunkát, viszont hosszútávú lehetőség is kínálkozik.

A jelentkezők a legjobb ügyintézést kapják, segítséget az utazással, fordításokkal, a munkaadóval való kommunikációval, külföldi ügyes bajos dolgokkal.
Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy jó kapcsolat alakuljon ki a külföldi munkaadó és a romániai munkavállaló között. Szolgáltatásaink bizonyítottan a legmagasabb szintűek.  Tapasztalatunknak és szaktudásunknak köszönhetően biztosan számíthat ránk minden jelentkező a jövőt illetően.
Tevékenységünket a GLAA standardoknak megfelelően folytatuk.

MUNKALEHETŐSÉG KÜLFÖLDÖN KÖZVETLEN MUNKAADÓKTÓL

Külföldi mezőgazdasági, virágkertészeti, gyári munka Hollandia, Belgium, Írország, Németország, Ausztria, Anglia területén.
Cégünket 2014-ben alapítottuk Bognor Regisben, Angliában.
Személyesen várunk minden jelentkezőt Hargita, Kovászna, Maros megyékben, Romániában.

Munkaadó
42
Munkahely
697
Év tapasztalat
7
Sikeres elhelyezett
872

Milyen előnyöket kinál az Agrigarant külföldi munka?

Adó visszaigénylés külföldről

Az Agrigarant külföldi munkavállalóknak kínál adóvisszaigénylési szolgáltatásokat.

Utazásszervezés

Szervezett szállítás. Csoportoknak szállítást szervezünk. A munkavállalók indulás előtt találkoznak.

Lehetőség rövid távú munkára

Nem kell elkötelezd magad 1,2 évre, lehet pár hetes, hónapos időszakra is munkát vállalni.

Több 500 ember igényelte az Agrigarant szolgáltatásait amikor külföldi munkát keresett. Keress minket bizalommal, kérdezz minket a külföldi munkáról!

Szabadúlj meg a stressztől, a bizonytalanságtól. Biztos munkát kínálnak farmok, viágkertészetek, gyárak külföldön – Holandiában, Belgiumban, Németországban, Ausztriában, Írországban. Kövess minket, értesülj a legfrisebb munkákról, akár a telefonodon is. Cégként garanciát vállalunk szolgáltatásainkért. Ezáltal kizárjuk a munkavállalók kizákmányolását, jogtalan alkalmazását.

Munkatársaink

AJÁNLÁSOK

Hatékony munkaközvetítő!

Császár Emese

Az én tapasztalatom az csillagos 10. A megbeszélt dolgok nem változtak egyszerűen zökkenő mentesen ment minden ezért én köszönettel tartozok a WIDE RANGE – Agrigarant csapatának

László Béla Manager

Miért válaszd az Agrigarantot?

Az Agrigarant az az angliai munkaerő közvetitő iroda és romániai reklám ügynökség, aki külföldi mezőgazdasági munkalehetősegeket hirdet Hargita, Kovászna és Maros megyében élő jelentkezőknek.

  • Garanciát vállalunk munkáinkért
  • Pontosság és kiszámíthatóság
  • Rendszerezettség
  • Megbízható és őszinte csapat
  • Segítség a munka során
Garancia
100%
Pontosság
92%
Megbízhatóság
94%
Segítség
99%

SZERETNÉD TUDNI MIKOR LEHET INDULNI KÜLFÖLDI MUNKÁRA? TÖLTSD KI A JELENTKEZÉSI ŰRLAPOT

Rólunk

Az Agrigarant külföldi mezőgazdasági munkák gyűjtőhelye. Ezeket a biztos munkalehetőségeket tesszük elérhetővé jelentkezőink számára. Szeretnénk, hogy aki a mi partnereinkhez megy dolgozni, megvalósítsa terveit. Dolgozzon és pénzt keressen külföldön a mezőgazdaságban, virágosban, gyárban  rövid idő alatt vagy akár hosszú távon. Garanciát vállalunk munkánkért és segítünk a kint tartózkodás során. Hivatásunk, hogy teljeskörű megoldásokat kínáljunk. Holland, Belga, Német, Írországi, Ausztriai munkákat hirdetnek a mi platformjainkon. Ez segít jelentkezőinknek, hogy tiszta és világos legyen az elhelyezés menete.

A Legfrisebb hírek az Agrigarant munkájáról

telefon ha ugyis kulfold

Külföldi munka 2021-ben.

Részlet a Székelyhon cikkéből: Szükségmegoldásokkal, veszteségekkel, de sikerült átvészelniük a járványidőszakot a külföldi munkalehetőséget kínáló cégek többségének.

adovisszaigánylés

Angliai adóvisszaigénylés

Figyelem! Angliai adóvisszaigénylés Ha az elmúlt 5 évben az Egyesült Királyságban dolgozott, visszakérheti a befizetett adót!

Nem lesz vízumkötelesség idén Angliában

Nem lesz vízumkötelesség 2020 decemberig

Tovább...

Az Agrigarant külföldi munkákat hírdet hollandiai, belgiumi, ausztria, németországi, írországi munkalehetőségeket. Elsősorban mezőgazdasági, üvegházi, gyári állásokat kínálnak a munkaadók. Szezonális, akár rövid távú lehetőséget is biztosítanak mindazon jelentkezőinknek, akik komoly elhatározással fordulnak hozzánk. Egyszerű, biztonságos és modern munkakörülmények vannak. Folyamatos kapcsolatban állunk külföldi partnereinkkel. Azt szeretnénk, hogy aki nálunk jelentkezik az dolgozzon és keressel jól külföldön a mezőgazdaságban! Erős partnerség köt több mint 300 európai munkaadóhoz. Garanciát vállalunk munkánkért, ránk mindig mindenki számíthat, ha külföldi munkáról van szó

 

Elérhetőség

II Rakoczi Ferenc ú. 84, Harghita Business Center, Székelyudvarhely, RO
Gál Sándor u 16, Csíkszereda, Hargita megye, RO
Tower Point, 44 North Road, Brighton BN1 1YR, Anglia
0752 826 526/ +40 366 086234 / +44 1273 027105 (UK)